Oszkár Világi kúpil maďarský klub ETO Győr: Súperili sme o Oszkár Világi kúpil maďarský klub ETO Győr: Súperili sme o talenty, Tréner Trnavy Michal Gašparík: Mali sme výborný vstup do
Navyše pred pár dňami sa šírila jóbovka, že klub sa odhlási z druhej ligy. Navyše, bol zrušený prípravný zápas s Fiľakovom. O súčasnej situácii sme sa rozprávali so skúseným trénerom Petrom Zelenským, ktorý prebral Komárno začiatkom mája. Nemali ste chuť odísť, keď vám postupne odchádzali jeden hráč za druhým? „Nie som ten, ktorý uteká z boja. Prípravu sme začali s kádrom, ktorý vybojoval postup. Vypadalo to dobre. Povedali sme si, že ak získame tri-štyri posily, mohli by sme v druhej lige pohybovať v strede tabuľky.
Naše druholigové účinkovanie nie je ohrozené, prihlášku nestiahneme a neschytáme mastnú pokutu. Oslovili aj mňa, či budem pokračoval ako tréner. Nenamietal som. Plne si uvedomujem, že ma čaká veľmi ťažká robota. Niekoľkonásobne sa nám zvýšia náklady, funkcionári sa však zaviazali, že získajú ďalších sponzorov, to sa zatiaľ nestalo. “ Podarilo sa pritiahnuť hráčsku náhradu? „Pôvodný káder sa nám rozbil na konci prípravy, mali sme málo času. Niečo sa nám podarilo vybaviť, ale kvalitu sme nenahradili.
II. liga – Komárno získalo ďalšie tri posily, vracia sa Goran MatičKOMÁRNO – Druholigový KFC Komárno predstavil po Kristijanovi Šipekovi a Ladislavovi Szöcsovi ďalších nových hráčov. Do tímu z južného Slovenska pribudli pred jarnou časťou II. ligy 2019/20 ešte obranca Denis Lovász, brankár Miroslav Grujičič a stredopoliar Goran Matič. Goran Matič sa vracia do známeho prostredia, keď za KFC hral v sezóne 2017/18 a časť ročníka 2018/19. Do klubu prichádza zo Slavoja Trebišov. „Som rád, že som sa vrátil.
Zdolali sme Vác, ETO Győr a vysoko Skalicu 5:1, prehrali sme len v Třinci, aj to nešťastne, keď sme rozdielový gól inkasovali v 90. minúte. Postupne tréneri zisťovali, že aj u nás sú kvalitní futbalisti a výrazne o nich vzrástol záujem. Všetko sa zlomilo, keď nám odišlo gro mužstva - Faragó, Szabó, Čtvrtníček, Štrbák, Obert, Szénási, Roman Haša, brankár Maťašovský - do toho odstúpil šéf klubu a nevedeli sme, či vôbec pôjdeme do druhej ligy. “ V týždni zasadala mimoriadna členská schôdza klubu. Prijala zásadné rozhodnutie, že v Komárne predsa len bude druhá liga... „Je to pozitívna správa o záchrane tunajšieho futbalu.
Oszkár Világi kúpil maďarský klub ETO Győr: Súperili sme o talenty, ale teraz môžeme spoločne rásťOszkár Világi Zdroj: TASR - Pavol Zachar DUNAJSKÁ STREDA - Majiteľ futbalového tímu DAC Dunajská Streda Oszkár Világi kúpil aj maďarský klub ETO Győr. Štvornásobný maďarský šampión aktuálne hráva v druhej lige. Klub z mesta neďaleko slovenských hraníc patril tradične v Maďarsku medzi popredné a svoj štvrtý majstrovský titul oslavoval ešte v roku 2013.
Archív správ - MOL Football Academy - DAC 1904 Dorastenci DAC-u odohrali včera päť zápasov. turnaja zmerali sily družstvá dunajskostredskej MOL Akadémie a ETO Győr. Sledujte naživo
Eurá z Maďarska iba na rekonštrukciu štadióna - Šport.sk Tréner nováčika druhej ligy KFC Komárno PETER ZELENSKÝ je rád, Zdolali sme Vác, ETO Győr a vysoko Skalicu 5:1, prehrali sme len v
Najaktuálnejšie informácie zo sveta futbalu online - Nový Čas Najnovšie informácie o futbale, aktuálne výsledky zápasov, ligy a tabuľky nájdete na online prestúpil koncom januára z klubu ETO Györ do KFC
II. LIGA – Štartuje sezóna 2021/22, aké sú ciele klubov? Zmapovali sme prípravné zápasy tímov druhej najvyššej súťaže a aj to, aké sú ich ciele v FC ETO Győr – MFK Dukla Banská Bystrica
Marek Střeštík - Wikipedie Marek Střeštík (* 1. února 1987, Komárno, Československo) je český fotbalista, momentálně působící v maďarském klubu Mezőkövesdi SE. Győri ETO
2.liga 2022/2023 15.kolo: KFC Komárno - MŠK Považská KFC Komárno - MŠK Považská Bystrica 29.10. 2022 o