godine Video N1 Studio Live (13. 1. 2023) N1 Studio Live 14:52 Da sam ja neko: Gordana Videnović Da sam ja neko 11:51 Newsnight (12. 2023) Newsnight 22:59 Iza vesti: Milan St. Protić Iza vesti 20:50 Dnevnik u 19 (12. 2023) Dnevnik 20:36 N1 Studio Live (12. 2023) Da sam ja neko: Aleksandar Kavčić Newsnight (11. 2023) Iza vesti: Edvard Džozef Dnevnik u 19 (11. 2023) Da sam ja neko: Peca Popović (drugi deo) N1 Studio Live (11. 2023) Svet Prva presuda u vezi sa Trampom - organizacija kažnjena zbog poreske utaje pre nekoliko minuta NATO šalje osmatračke avione u Rumuniju da "prate ruske vojne aktivnosti" 16:37 Švedska kaže da vešanje lutke s likom Erdogana sabotira prijem u NATO 15:05 Ruski zvaničnik za oduzimanje imovine Rusima koji iz inostranstva kritikuju rat 16:56 Povećan broj migranata u Evropskoj uniji 15:35 Poljska izmenila zakon da okonča spor sa EU: "Pravi neprijatelj je na istoku" 14:51 Poskupela i registracija: Nove cene polise obaveznog osiguranja automobila pre 57 min Rajaner ukida liniju od Niša do Bergama 14:29 Prodaja nekretnina banaka u stečaju 17:36 Šapić o metrou: Ne kasnimo, rokovi se poštuju - do 2030.
– Pamtiću prvu protiv Nemačke 2012. godine, verujte mi nisam znao gde sam kada sam izašao na teren. Nisam mogao da verujem da sam u seniorskoj reprezentaciji. Pamtiću i ovu jubilarnu, taj momenat posle utakmice kada su mi uručili dres sa brojem 100. Nisam imao predstavu koliko sam utakmica odigrao. Svaki meč, svaki trening za reprezentaciju su mi podjednako dragi, kao i sve pobede bilo kog tipa. Jednostavno sam takav, time se vodim, a uz to svaki poraz teško proživljavam. Mnogo mi znači ovaj dres i verujem da dosta igrača razmišlja na takav način – rekao je Marsenić na početku razgovora za Sportal.
[СПОРТ!!] Србија Алжир uživo prenos 13 јануар 2023 minutu! Islam Slimani je pogodio, a trenutni rezultat vodi Alžirce na Mundijal! 23:36MAROKO NA SVETSKOM PRVENSTVU! Ubedljivom pobedom
jan 2023 Smeh do suza i kupatilo u “Lepoj Breni” 09. jan 2023 2023: Moj kolega, robot 05. jan 2023 Kolumne Danilo i tata se igraju rata Draža Petrović 17:22 Anatomija Acinog cirkusa 06. jan 2023 30 Serum protiv besnila Ljubodrag Stojadinović 11. jan 2023 15 Tajna božićne česnice Boris Dežulović Ustavokršitelj Ustav, integritet i zarobljavanje Narodne skupštine od predsednika Srbije 110 Slučaj Doljevac: Smrt, laž i video snimak 30. dec 2022 53 Slučaj Belivuk: Prekoračenje ovlašćenja i jedna tajna 25 Suncem protiv plastičnog otpada 15:55 E-otpad: Evropljani prave najviše, Hrvatska najviše reciklira Svetske brane će izgubiti četvrtinu skladišnog kapaciteta do 2050.
dec 2022 FOTO: Božić na ukrajinskom frontu 25. dec 2022 FOTO: Moto Deda Mrazovi i ove godine paketićima obradovali decu u Novom Sadu 24. dec 2022 FOTO: Sahrana Siniše Mihajlovića u Rimu 19. dec 2022 Cooking Keto salata 13:04 Brza pita sa tikvicama i paprikom 08:31 Vanila mafini sa višnjama Slatki kupus sa mlevenim mesom LIFESTYLE U nedostatku frižidera ili podruma vino se može čuvati i - ispod kreveta Lifestyle 15:48 Za ova tri horoskopska znaka ne piše se dobro na petak 13. 10:09 Dres Kobija Brajanta na aukciji, cena od pet do sedam miliona dolara 08:28 Edge u Njujorku - nestvarni Menhetn i klizalište u oblacima 08:01 Pisonero: Crna Gora treba da ukine dodelu državljanstva u zamenu za investicije 17:15 PDP podnela krivične prijave zbog glasanja u Skupštini Republike Srpske 16:14 Hrvatska policija podnela krivične prijave protiv dvojice Srba za ratni zločin Dodik: Pod himnom Republike Srpske nije stradao niko u svetu 15:52 Lekić: Teško je razumljivo zašto su URA i SNP minirali formiranje nove vlade 14:50 Showbiz Francuski izdavač memoara princa Harija morao da štampa novih 130.
Teniski savez Srbije Oficijelna internet prezentacija Teniskog saveza Srbije. Na ovoj stranici možete pronaći sve informacije vezane za
УЖИВО, СВЕТСКО ПРВЕНСТВО У РУКОМЕТУ: Србија игра! ... а меч "орлова" и Алжира у првом колу шампионата планете можете уживо да пратите уз пренос на порталу
Arena sport TV - moj trenutak, moj teren, moja tribina - Arena SVETSKO PRVENSTVO: Srbija – Alžir. Arena Premium 2. LIVE. Rukomet. SVETSKO PRVENSTVO: Norveška - Severna Makedonija 20:30 Rukomet: SVETSKO
Najnovije, tačne i nezavisne vesti - N1 infoPročitajte još: Za vikend "Soko" ponovo leti, otklanja se kvar na kontaktnoj mreži Vesti pre 31 min 1 Lekar iz Novog Pazara: Obolela deca od tuberkuloze stabilno, testiramo kontakte 12:55 7 U Švedskoj otkriveno najveće evropsko nalazište retkih ruda, ali... Zeleni kutak 14:46 11 Batut: Zbog malih boginja pojačan epidemiološki nadzor u Srbiji 16:31 6 Efektiva: Nezakonite radnje firme koja zastupa Yettel i nudi raskid sa SBB Biznis 16:40 2 Kuvar na brodu da plati za porez 10. 000 €: Stigla rešenja pomorcima iz Subotice 12.
obe linije da zažive Završen protest stotina radnika EPS-a, bivši sindikalac kaže - Grčić organizator 14:01 Zdravlje Lekari o epidemiji tuberkuloze: Kako se dobija i gde je „crna tačka“ u Srbiji pre 19 min Naučnici potvrdili vezu između smanjenog libida i prerane smrti kod muškaraca 13:24 Grujičić pozvala mlade da se HPV vakcinom zaštite od raka 10:26 Da li bi trebalo jesti voće pre ili posle obroka, šta kažu dijetetičari? 08:44 Deset najboljih prirodnih lekova protiv prehlade 07:13 Zašto se simptomi bolesti pogoršavaju noću? 22:07 Foto FOTO: Nova LEGO botanička kolekcija 10. jan 2023 FOTO: Zimska idila na Farskim ostrvima FOTO: Oluja donela poplave i sneg u Kaliforniju 02.
jan 2023 230 Begović: Sa Kinezima pokrećemo projekat sekvenciranja 1. 000 balkanskih genoma SciTech pre 13 min 0 Demonstranti postavili banere kod "ruske jelke", osobe u crnim jaknama ih cepale 17:37 16 U Srbiju stiglo 320. 000 doza bivalentne vakcine iz Slovačke pre 47 min Šta misle učenici - da li je Hrvatska pobedila ili izgubila u II svetskom ratu Region 15:27 23 Vlada Turske označila Kantera kao teroristu! Košarka pre 17 min Fudbaler Mančester Sitija oslobođen optužbi za šest silovanja Fudbal 16:01 Sport Klub Ovo je Zvezdino odelo Sportklub 13:00 Prepelič za SK: Kokoškov mi je usadio pobednički mentalitet Melburn oduševljeno dočekao Novaka, Srbin spreman za AO 10:48 Legenda govori za SK: Kako preživeti modernu Evroligu? 08:42 Lični stav Vidi sve Dokle će od zagađenja da nas čuvaju vetar i kiša Pazi, snima se 08.
Rukomet je u prethodnim godinama “izgradio” loš imidž. Popularnost i praćenje dolaze sa rezulatatima, a Srbija i uspeh nisu išli zajedno u prethodnom period, jer srpski rukomet seniorsku medalju čeka još od 2012. godine. Deceniju kasnije, prethodnog leta, došla je potvrda da se ovaj trofojeni sport vraća na stare staze, kada je Đerona sa podmlađenom reprezentacijom uzeo bronzu na Mediteranskim igrama u Oranu. Tavorenje u zapećku više od 10 godina teško je palo svima koji su nosili dres Srbije, a Marsenić ističe da je ovo možda pravi trenutak da se napravi zaokret.
Marsenić za Sportal: Sada je trenutak za zaokret Mijajlo Marsenić Foto: Rukometni savez Srbije Naš pivotmen Mijajlo Marsenić sedmi put u karijeri nosiće nacionalni dres na nekom velikom takmičenju. Pripremne utakmice sa Švedskom pred SP ostaće mu u lepom sećanju, ne samo zbog dobre igre našeg tima. Marsenić je ušao u klub 100, pošto je na svojim grudima dres sa grbom Srbije imao stotinu puta.
jan 2023 FOTO: Ribari u Indiji uprkos hladnoći i magli u potrazi za ulovom 01. jan 2023 FOTO: Kako izgleda Fristajler jutro nakon incidenta FOTO: Splav Fristajler do pola potonuo tokom dočeka Pele: Život legende u slikama 29. dec 2022 FOTO DANA: Lančani sudar u Kini 28. dec 2022 FOTO: U međuvremenu u Australiji 27.
Oran 2022 - Olimpijski komitet Srbije Oran 2022. Osvojene medalje: Gold Medal 13 Silver Medal 7 Bronze Medal 11. Parallax Leaf - OKS. Zemlja domaćin: Alžir. Grad domaćin:
Sport - TV program Srbije - Krstarica 12.00, SOS, LBŠ: Zlatibor, finale 2022 12.15, Eurosport, Alpsko skijanje, SK uživo 20.20, RTS 2, Rukomet, SP: Srbija - Alžir,